NOVE AVANTURE

Animirani Skylanderi dolaze na Netflix

18.06.2016 u 10:45

Bionic
Reading

Popularna kombinacija videoigre i igračke ne planira se zadržavati isključivo u svijetu interaktivne zabave. Prema najnovijim vijestima, ona kreće i na male ekrane

ActivisionBlizzard službeo je potrvrdio kako će animirana serija za najmlađe pod imenom Skylanders Academy imati premijeru krajem ove godine na Netflixu. Ona je samo jedan od mnogobrojnih projekata za televiziju i velika platna koju priprema novootvorena Blizzardova sekcija za film.

Ovo je ujedno i prvi konkretan projekt Blizzard Studija, te je samo dio dvogodišnjeg ugovora s Netflixom tijekom kojeg će se na tržištu pojaviti niz emisija temeljenih na dobro utemeljenim gejmerskim franšizama.

Makar je ovo izvrsna vijest za sve strastvene sakupljače Skylandera, malo starije igrače vjerojatno zanima kada će vidjeti ekranizaciju naslova poput Diabla ili Starcrafta. Ako pitate autora ovog članka, naizvjesnija nova animirana serija mogla bi biti ona temeljena na Overwatchu, s obzirom da likovi u samoj igri izgledaju kao da su iskočili iz neke alsternativne nasilne verzije Pixarovih obiteljskih filmova.

Skylanders Academy prati tim Skylandera koji putuju diljem svemira Skyland i sukobljavaju se s raznim neprijateljima. Tijekom avantura će upoznati nove Skylandere koji će im pomoći spasiti svijet. Emisija temeljena na videoigri Skylanders izdanoj 2011. koristiti će neke od već postojećih Skylandera, makar trenutno ne znamo koje točno.

Glasove će posuđivati talentirani glumci Justin Long, Ashley Tisdale, Susan Sarandon, Jonathan Banks i Norm MacDonald te mnogi drugi.