VESELJU NEMA KRAJA

Bloodborne stiže i na PC?!

25.03.2015 u 14:41

Bionic
Reading

Najnovija igra studija zaslužnog za franšizu Dark Souls upravo se pojavila na tržištu, i to kao ekskluziva za PlayStation 4. No to možda ne ostane tako još dugo…

Reakcije na Bloodborne zasad su zaista fantastične. Ništa se manje doduše ni nije očekivalo od From Softwarea, studija najpoznatijeg po mazohistički zahtjevnoj franšizi Dark Souls.

Radi se o akcijskom RPG-u iz trećeg lica na čijem je razvoju glavnu riječ imao Hidetaka Miyazaki. Nažalost, igru zasad mogu zaigrati isključivo vlasnici Sonyjeve next-gen konzole, a verzije za druge platforme nisu najavljene.


No postoje naznake da bi se igra u dogledno vrijeme mogla pojaviti i na PC-u. Naime, francuski je Amazon PC verziju igre objavio među ponuđenim proizvodima. Datum izlaska nije naveden, ali jesu operativni sustavi – Windows 7 i osmica. Francuski Amazon ima cijelu povijest razotkrivanja igara koje još nisu službeno najavljene.

Tako je bilo i s CoD: Black Ops II, Killzoneom, Assassin's Creed Anthology te PC verzijom za GTA V. Svi ti slučajevi na kraju su se pokazali istinitima. Ostatak jednadžbe vrlo je lagan. Dolazak Bloodbornea na PC je, čini se, samo pitanje vremena