STIGLA NAGRADA

Combis best buy među sistem integratorima

18.12.2012 u 14:53

Bionic
Reading

U nedavno provedenom istraživanju hrvatski poslovni korisnici najveći broj glasova u kategoriji 'Usluge informatičke sistem integracije' dali su Combisu

Od ispitanika - isključivo poslovnih osoba - zatraženo je da navedu naziv davatelja usluga informatičke sistemske integracije (instalacija informatičke opreme, instalacija softvera, savjetodavne informatičke usluge i slično) koji u Hrvatskoj nudi najbolji omjer cijene i kvalitete za poslovne korisnike i tvrtke - prema osobnom iskustvu i/ili iskustvu njihovih kolega.

Pitanje je bilo otvorenog tipa, što znači da ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su slobodno mogli sami navoditi nazive davatelja usluga koji prema njihovom iskustvu ili iskustvu njihovih kolega nude najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o uslugama informatičke sistem integracije za poslovne korisnike i tvrtke.

Najveći broj glasova ispitanika, a time i prvo mjesto u ovoj kategoriji, osvojio je - Combis, priopćili su iz te tvrtke.

U istraživanju Croatia Business Best Buy Award, provedenom tijekom rujna 2012. godine, sudjelovalo je 1.228 ispitanika, isključivo poslovnih osoba (vlasnici tvrtki, predsjednici uprava, glavni direktori, članovi uprava, direktori sektora, rukovoditelji i slično).

Cilj je bio dobiti uvid u iskustvo i percepciju korisnika o proizvodima i uslugama za koje smatraju da daju najbolji omjer kvalitete i cijene, kako bi se kupcima olakšala potraga na hrvatskom tržištu roba i usluga.

Riječ je o projektu švicarske kuće ICERTIAS - International Certification Association, kojeg u Hrvatskoj zastupa i provodi tvrtka Axios, u suradnji s vodećom svjetskom konzultantskom i revizorskom kućom PWC (PricewaterhouseCoopers).