NOVITETI IZ DELLA

Dell i Instar ove subote u Areni predstavljaju novi Alienware

17.04.2015 u 19:04

Bionic
Reading

Dell i Instar Informatika ove subote u Arena Centru predstavljaju najnoviju generaciju Dellovih prijenosnih računala

Ovog vikenda u Arena Cenru Instar i Dell predstavljaju nove Dellove perjanice - novog Inspirona i Alienwarea. Za sve posjetitelje Instar je priredio i zabavni program koji će potrajati čitav dan, od 12 do 21 sat. Kroz zabavne aktivnosti, ples, glazbu, vino i gitare odvijat će se nagradni turniri i prikladna prezentacija novih modela.

Dell i Instar, naime, organiziraju turnirsko natjecanje u domaćoj igri Gas Guzzlers. Najbrži i najvještiji među natjecateljima kući će odnijeti vrijedne nagrade.

Alienware 17 (2015) foršpan


Novi Alienware gejmerski prijenosnik s pokrovom od anodiziranog aluminija, kućištem od magnezijeve legure, agresivnim dizajnom, stražnjim ispustom zraka, s četvrtom generacijom procesora Intel Core i7, ekranom 17,3'' LED FHD s anti-glare premazom, grafikom AMD Radeon ili NVIDIA GeForce s puno RAM-a i velikim hard diskom s dodatkom mSATA SSD cache.

Povodom navedenog događanja, svim kupcima pripremljena su dva Dellova tjedna gdje uz kupnju računala mogu ostvariti i popust do 20 posto. Za više informacija o promotivnoj akciji posjetite instarove službene stranice