BLIZZCON 2016

Evo kako ovog vikenda možete pratiti Blizzardov veliki sajam zabave

04.11.2016 u 15:32

Bionic
Reading

Blizzardov tulum posvećen videoigrama i novitetima iz njihove radionice počinje večeras, a ovo su načini na koje ga možete pratiti

Prvi i najočitiji je, pogodili ste, da sjednete na avion i odvezete se do Anaheima u Kaliforniji. Ako niste pri novcima a i pere vam se veš, tu su alternative. Prva i najskuplja je kupovina virtualne karte. Ona će vam omogućiti virtualni pristup svim prezentacijama u sklopu događaja, kao i koncertima, prezentacijama i panelima. I da, košta 40 dolara, pa tko voli, nek izvoli.

Druga i nešto jeftinija opcija je dobri stari Twitch. Tamo ćete moći pratiti turnire poput finala svjetskog prvenstva u Hearthstoneu, Starcraftu i World of Warcraftu i uživati u blagodatima vrlo konstruktivnog chata

Blizzcon počinje danas u 17 sati te traje do nedjelje u pet ujutro. Da, pogodili ste - sajam se odvija u drugoj vremenskoj zoni.

Oni koje zanima objava vezana uz dvadesetu godišnjicu izlaska Diabla ili objava nove ekspanzije za Hearthstone trebat će se strpjeti do jedan ujutro (Diablo) ili skuhati kavu te pripremiti se za 20:20 (Hearthstone).

Kako god okrenuli, ovogodišnji Blizzcon bit će velik. Hrpa turnira, nekoliko vrlo važnih prezentacija, predstavljanje budućnosti Overwatcha, Diabla i Hearthstonea. Jedva čekamo!