INTERNETSKI HIT

Kako je Snapchatova rasplesana kobasica osvojila internet

20.10.2017 u 13:50

Bionic
Reading

Donedavno smo mislili da je apsolutno dno po pitanju kostima biti odjeven kao emotikon. Bili smo u krivu

Snapchat je spreman za ovogodišnju Noć vještica. Njihov adut za ovogodišnji festival jezivih kostima popularna je rasplesana kobasica koju prodaju po cijeni od 79,99 dolara. Jedan od najpopularnijih filtera Snapchata zaživio je u analognom obliku kao kostim od dva dijela kojeg kompanija prodaje kao službeni proizvod.

Kostim se na Amazonu pojavio početkom tjedna, a promovira se kao 'prilika da postanete prva superzvijezda proširene stvarnosti'.

Dvodijelni kostim napravljen je od poliestera ili, kako kažu, sto postotne junetine. Ako ste mislili da će vaš dvogodišnjak izgledati jednostavno preslatko odjeven kao hot dog, moramo vas razočarati, s obzirom da je kositm namijenjen osobama starijima od 13 godina.

Meme izvan kontrole

Iako je na Amazonu već nekoliko dana, kostim rasplesanog hot-doga vrlo će vjerojatno privući posjetitelje koji su došli čitati komentare. Rasplesani hot dog jedan je od najpoznatijih likova na Snapchatu, a inspiracija je brojnim internetskim memeovima, kao i Facebook stranici koja se nekoliko mjeseci nakon pada popularnosti rasplesanog hot-doga i dalje bavi temom procesiranog goveđeg mesa.

Snap Spectacles više nisu sami

Prošle godine Snapchatov Snap Spectacles proširio je djelatnost kompanije do samog dijeljenja fotografija u kompaniju koja prodaje kamere. Njihovi dosadašnji proizvodi su Spectacles, dodaci za Spectaclese i naravno - kostim rasplesane kobasice.

Na žalost svih ovdašnjim meme-lordova, rasplesanu kobasicu ne dostavljaju u Hrvatsku, što znači da ćete morati posegnuti za alternativnim izvorima.