AKO VAM ZATREBA

Krenuo domaći servis za traženje majstora online

08.09.2014 u 07:15

Bionic
Reading

Tvrtka Cloud nine lansirala je novi servis online pod nazivom Trebami.hr, koji automatski spaja kupce i ponuđače raznih usluga

Kao što smo već pisali, radi se o servisu online koji bi poslovnim subjektima trebao pomoći u dobivanju novih poslova, a korisnicima interneta besplatno postavljanje upita za usluge koje su im potrebne.

Servis Trebami.hr mogu koristiti fizičke i pravne osobe, a nudi usporedbu cijena usluga i provjeru kvalitete, između ostalog. Sustav registriranim partnerima omogućava primanje upita, praćenje konkurencije i reagiranje na promjene na tržištu.


'Uvidjeli smo potrebu za ovakvim načinom povezivanja ponude i potražnje jer smatramo da je to najbolji put kako tvrtkama i obrtima osigurati više posla, a korisnicima servisa ponuditi realizaciju usluga uz najbolji omjer cijene i kvalitete. Našim partnerima možemo jamčiti da će dobivati više upita za svoje usluge nego ikada prije.

Uvjereni smo da će ovaj servis, jednom kada tvrtke i obrti prepoznaju njegov potencijal, postati njihovo glavno mjesto za pronalazak novih poslova', kaže izvršni direktor tvrtke Cloud nine Davorin Skoko