HERO

Nova animacija za Overwatch priča je o vojniku

23.05.2016 u 06:46

Bionic
Reading

Da, ako pratite igru, bit će vam itekako jasno da je ovdje riječ o Soldieru 76, Overwatchevu heroju koji najviše podsjeća na generičkog vojnika iz svake pucačine ikad

Ovo, naravno, ne znači da je animacija u kojoj ga upoznajemo loša. Riječ je o još jednom dobro odrađenom uratku kojim nas Blizzard nastoji upoznati sa svijetom svoje nadolazeće pucačke igre. Overwatch, podsjećamo, izlazi 24. svibnja što znači vrlo, vrlo uskoro (neki bi rekli sutra).

Za sve koji su prednaručili igru ovo je samo šlag na torti višemjesečnog reklamiranja potpuno novog serijala, dok oni koji se nisu još odlučili nakon Heroa možda se odluče na kupnju.

No zbog čega razglabati o marketingu? Iz onog što smo vidjeli tijekom igrinog beta-testiranja, radilo se o solidnoj timskoj pucačini s vrlo šarolikim likovima. Hoće li konačna verzija biti jednako zabavna kao i ona koju smo isprobali? Nismo sigurni, no nekako nam se čini da hoće.

Overwatch će biti dostupan na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One u nekoliko verzija - od digitalne do luksuzne kolekcionarske.