MEAN STREETS OF GADGETZAN

Nova ekspanzija za Hearthstone do nosa je u kriminalu

05.11.2016 u 11:03

Bionic
Reading

Nakon Lovecrafta, Disco groznice i Indiana Jonesa, tema novog proširenja za Hearthstone spala je na gangstersku eru dvadesetih godina prošlog stoljeća

Blizzard je na Blizzconu konačno razotkrio novu ekspanziju za popularnu kartašku igru. Mjesto radnje proširenja pod imenom Mean Streets of Gadgetzan, pustinjski je gradić gdje Horda i Alijansa koegzistiraju u nemilom primirju. Nešto više od stotinjak karata u igru će donijeti mnoštvo novih strategija i opcija, a to planira napraviti novim 'akcijskim kartama'.

U novom proširenju dobit ćemo nekoliko karata koje su samo dostupne trima od devet igrivih klasa. Također, kao što se i dalo očekivati, neki arhetipovi špilova dobili su dodatne strateške opcije. Tako, recimo, dolazi karta koja funkcionira isključivo ako u špilu nemate ni jednu istu kartu. To je, podsjetimo, kamen temeljac izrazito popularnih špilova 'Reno Jackson' koji u sebi imaju kartu koja igrača vraća na puno zdravlje.

Kao i svaku ekspanziju do sad - Mean Streets of Gadgetzan predstavio je uz kratki uglazbljeni foršpan.

Pretprodaja gangsterima nakrcane ekspanzije počela je već danas. Pedeset paketića možete kupiti za 44,99 eura, a kao 'nagradu' dobit ćete posebnu pozadinu za karte. Ekspanzija će biti dostupna u ranom prosincu ove godine.