jedinstveno korisničko iskustvo

Nova Samsung Galaxy A serija i Fit 3 garantiraju savršen spoj vizualnog i praktičnog

31.07.2024 u 16:35

Bionic
Reading

U svijetu kojem vlada prevelika ponuda inovativnih uređaja, konzumenti su postali izbirljivi kada je u pitanju korištenje pametnih uređaja koji će olakšati njihovu svakodnevnicu

Želja za pametnim značajkama također je sve veća, a ni dizajn se ne smije zapostaviti. Sve ove karakteristike predstavljaju izazov koji tvrtke trebaju uzeti u obzir kada na tržište uvode novi proizvod. Integriranje dizajna, pametnih značajki i najboljeg sustava kamere u jedan jedinstveni sustav za Samsung nikada nije predstavljao problem, pa tako i nove A serije Samsung Galaxy i Fit 3 pametni sat nisu razočarale.

Jedinstvena kamera kao preslika vaše stvarnosti

Odavno je poznato kako Samsung na Galaxy uređaje integrira jedne od najboljih sustava kamera, a odgovarajuća praksa nije zaobišla niti Galaxy A seriju. Novi Galaxy A35 5G i Galaxy A55 5G pametni telefoni bilježe vaše osobne i najbolje trenutke u jarkim, živim bojama, a kvaliteta kamere ne smanjuje se čak ni u uvjetima slabog osvjetljenja. Pametno prilagođavanje okvira savršeno hvata sve što želite zabilježiti uz pomoću automatskog kadriranja. Ovi pametni telefoni opremljeni su Super HDR značajkom uz pomoću koje videozapisi blistaju u različitim uvjetima osvjetljenja, zahvaljujući optimiziranoj boji i kontrastu. Neprecizno i mutno snimanje stvar je prošlosti, jer od sad uz glatko kretanje OIS i VDIS stabilizacije u 4K videozapisi postaju uspomene kojima će te se moći vraćati iznova i iznova. Galaxy A serija dobila je zanimljive AI značajke koje će podignuti iskustvo snimanja fotografija i videozapisa na vrhunsku razinu kojoj zavide i vrsni fotografi. Uz Edit Suggestion možete urediti svaku fotografiju na pametan i individualan način, dok Image Clipper dopušta hibridno uzimanje elemenata iz raznih fotografija.

Vaš osobni ekosustav

Za jedinstveno korisničko iskustvo povežite Galaxy A seriju s Galaxy Fit 3 pametnim satom koji svojim elegantnim dizajnom jedinstveno pirjanja na svako zapešće. Pomoću Samsung Health aplikacije možete svoje zdravstvene podatke pregledati i voditi bilo kad i bilo gdje, jer aplikacija smisleno sažima sve fitness informacije na jedno mjesto. Od brojanja koraka, praćenja pulsa do analize kvalitete sna, ovaj uređaj nudi cjelovitu kontrolu zdravstvenog i fitness statusa korisnika. Dodatno, korisnici mogu primati obavijesti i poruke bez potrebe za vađenjem pametnog telefona iz džepa ili torbe, što značajko olakšava multitasking. Prednost je i u tome što nema potrebe za podešavanjem dodatnih opcija za vrijeme vježbanja jer pametni sat automatski prepoznaje i prati vaše treninge.

Tehnološke specifikacije koje oduzimaju dah

Od izdržljive baterije, otpornosti na prašinu i vodu do glatkih izdržljivih zaslona – Galaxy uređaji mogu se pohvaliti značajkama koje omogućavaju vrhunsko iskustvo korištenja. Registrirajte Samsung račun na vašem telefonu i povežite sve osobne podatke kroz Samsung Cloud, tako da svim podacima možete pristupiti s bilo kojeg uređaja. U oba pametna telefona integrirana je Samsung Knox Vault sigurnosna platforma koja pruža pouzdanu zaštitu od hardverskih i softverskih prijetnji, čime korisnicima omogućava mirno obavljanje raznih obaveza imajući na umu da su njihovi podaci sigurni. Ne morate odabrati između uspomena i prostora na pametnom telefonu, jer interne memorije, kao i memorije dostupne na cloudu uvijek ima dosta. Ako poželite dodatnu mogućnost pohrane, u tijeku je posebna promocija kojom kupci uz 6 mjeseci besplatne Microsoft 365 Basic usluge dobivaju prostor za pohranu u cloudu, sigurnu e-poštu bez oglasa i pristup Microsoft podršci. Uspostavite svoj jedinstveni pametni ekosustav i olakšajte si svakodnevnicu, a više o posebnoj Microsoft ponudi doznajte na službenoj stranici.