ZAPOŠLJAVANJE

Nove poslovne prilike u IT-ju! Pogledajte što se nudi ovog tjedna

27.04.2020 u 12:20

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled atraktivnih oglasa u IT sektoru. Pronađite svojeg favorita i javite im se već danas

IBM Hrvatska je u potrazi za Specijalistima za mrežnu podršku na daljinu (m/ž) koji će biti zaduženi za rješavanje hardverskih i softverskih problema na mrežnoj opremi (Cisco, Juniper, ADVA, F5, Fortinet). Novom kolegi nude ugovor o radu na neodređeno, mogućnost dodatne edukacije i napredovanja, rad u internacionalnom okruženju, dodatne dane godišnjeg odmora te ugodnu radnu atmosferu i kolege koji su uvijek spremni pomoći. Javi im se do 24. svibnja.

Calzedonia zapošljava E-Commerce content managera (m/ž) koji će biti odgovoran za ispravno učitavanje sadržaja na stranice e-trgovine Calzedonia grupe: Intimissimi, Calzedonia, Tezenis i Falconeri i pružanje podrške operativnim aktivnostima tima za e-trgovinu. Idealan kandidat ima osnovno znanje iz HTML-a, odlično govori engleski jezik, brz je u izvršavanju zadanih poslova i posjeduje strast i znatiželju za svijet mode. Pronalaziš se u tom opisu? Pošalji im svoj životopis do 24. svibnja.

Ako si otvoren za nove izazove i nadaš se prilici u tvrtki koja će ti omogućiti da svoje talente i mogućnosti iskažeš u punom sjaju, kompanija Emovis tehnologije je savršeno mjesto za tebe! Jedan od vodećih svjetskih pružatelja rješenja u području naplate cestarina svom stručnom timu želi pridodati jednog Senior .NET software developera (m/ž). Konkurentna plaća, rad u međunarodnom okruženju, stručna usavršavanja i odlični kolege samo su dio njihove ponude. Kako bi čuo ostatak, javi im se do 21. svibnja.

Sedam IT je jedan od vodećih hrvatskih pružatelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga. Za njih je organizacijska kultura živjeti, razvijati i širiti vrijednosti: odgovornosti, slobode, povjerenja, kvalitete, suradnje i inovativnosti. U to se možeš uvjeriti prijavom na natječaj za radno mjesto: Android developer (m/ž). Nude ti rad u ekipi vrhunskih stručnjaka, mogućnost trajnog usavršavanja i razvoja te poticajna primanja. Rok za prijavu na oglas ističe 16. svibnja.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju

CROZ je hrvatska IT tvrtka specijalizirana za razvoj custom softvera koja u svom petnaestogodišnjem radu ima više od 900 uspješno odrađenih projekata u Hrvatskoj i inozemstvu. Iako nas je korona zatvorila u naše domove, u CROZ-u ne prestaju raditi i zapošljavati. U potrazi su za Java developerom (m/ž) s minimalno 5 godina radnog iskustva, koji će se priključiti njihovu timu i pomagati klijentima iz šarolikih poslovnih domena koristeći raznorazne tehnologije (od Axona do Zookeepera), a uvijek uz pomoć deluxe kolega. Vremena za prijavu imaš sve do 19. svibnja.