ZAPOŠLJAVANJE

Novi poslovi u IT-ju! Pronađite svojeg favorita već danas

29.07.2019 u 12:37

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled oglasa za otvorena radna mjesta u brzorastućem IT sektoru

AKD d.o.o. je vodeća hrvatska tvrtka u razvoju proizvoda i rješenja u području identiteta i sigurnosti. Više od 25 godina proizvode osobne iskaznice, putovnice, vize, vozačke i druge zaštićene tiskovine, a u posljednjih nekoliko godina razvili su i čitav niz vlastitih IT rješenja. Rade u malim timovima kako bi osigurali atmosferu startupa u korporativnom okruženju. Trenutno zapošljavaju na više pozicija: PHP/Full stack developer (m/ž), Java Developer (m/ž) i Projektant proizvoda i rješenja (m/ž). Prijavi se do 31.srpnja.

Kompanija CareSpeak Communications d.o.o. traži talentiranog i motiviranog Java Backend softverskog inženjera (m/ž) koji će se pridružiti tvrtkinom razvoju postojećih i novih proizvoda. Novi zaposlenik će biti zadužen za razvoj novih mogućnosti i unapređenje backend sustava CareSpeak Mobile Health Management platforme. Odabranog kandidata očekuje rad u međunarodnom timu i korištenje aktualnih tehnologija temeljenih na Java platformi. Na oglas se možeš prijaviti sve do 12.kolovoza.

SSI SCHAEFER je jedan od vodećih svjetskih dobavljača skladišnih i logističkih sustava. Kompanija zapošljava preko tisuću IT stručnjaka na šest kontinenata, koji razvijaju ideje i softverska rješenja koja će oblikovati budućnost intralogistike. Svoj tim sada žele obogatiti novim zaposlenikom na poziciji: Java developer (m/ž). Idealan kandidat za ovo radno mjesto odlično poznaje objektno orijentirano programiranje u JAVI, a s bazama podataka, Oracle i MS SQL Serverom je odavna na 'ti'. Prethodno iskustvo u razvoju softvera je poželjno. Ako si zainteresiran, javi im se do 15.kolovoza.

Tvrtka Envox Lab d.o.o., s uredom smještenim u Zagrebu, dio je Enghouse Interactive-a, kanadske tvrtke koja se bavi razvojem softverskih rješenja i usluga. Kompanija je u aktivnoj potrazi za osobom koja će popuniti ispražnjenu poziciju: Project Manager – Software Quality Assurance (m/ž). Uz minimalno 3 godine radnog iskustva, od novog zaposlenika traže i vrhunske komunikacijske i interpersonalne vještine te odlično poznavanje Microsoft Windows operativnog sustava. Prepoznaješ se u tom opisu? Svoj životopis im pošalji do 6.kolovoza.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju

Capture d.o.o. je sastavni dio Hyberion grupe, zadužen za razvoj softvera. Primarna zadaća tvrtke je pružiti sustavna softverska rješenja širokog raspona, od tehnologija za medicinska istraživanja preko financijskih usluga do aplikacija za video streaming, koja potom koriste sestrinske kompanije unutar grupacije. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, tvrtka zapošljava Software developer-a (m/ž). Ako si programer s iskustvom u front-end (Angular) ili back-end (Java) sustavu, strastveno pristupaš pisanju softvera i svoje vještine voliš dijeliti s drugima, prijavi se na oglas. Rok za prijavu ističe 5.kolovoza.