NOVA AKCIJA

Optima vam nudi do 300 kn za novog korisnika

24.09.2015 u 09:04

Bionic
Reading

Kako to izgleda kada Hrvoje Kečkeš prebaci 'pola kvarta' na Optimu moglo se vidjeti u zagrebačkom Zapruđu, dijelu grada gdje je poznati glumac odrastao

Novi program Optima Telekoma čije je Kečkeš zaštitno lice zove se 'Program preporuke', sa sloganom 'Prijatelje skupi, lovu pokupi'.

Postojeći korisnici u ovom programu preporučuju Optimu svojim prijateljima, susjedima ili obitelji, a novac za to dobivaju i preporučitelj i preporučeni, na kartici Visa Zagrebačke banke.

Po preporuci oboje mogu zaraditi po 100, 200 ili 300 kuna, a preporučiti možete neograničen broj novih korisnika ili već postojećih Optiminih korisnika koji žele novu uslugu višeg tarifnog razreda.


Tako zarađeni novac mogu trošiti gdje i kako žele, a ulaze i u nagradnu igru u kojoj mogu osvojiti do 50 tisuća kuna, koje u slučaju dobitka dijele na pola.

Popularni glumac u sklopu promotivne akcije obišao je staro susjedstvo i popričao s ljudima koji ga poznaju od malena. Srećom, sva dizala u neboderima su radila, pa nije bilo problem obići i one susjede na višim katovima.

Više informacija o programu preporuke možete naći na stranicama Optima telekoma.