BREATH OF THE WILD

Ovakvu premijeru na Switchu mogla je imati samo nova Zelda

09.12.2016 u 15:01

Bionic
Reading

Nintendo već dulje vrijeme priprema javnost za dolazak nove hibridne konzole Nintendo Switch. U talk showu Jimmyja Fallona prikazan je i 'gameplay' jedne od najželjnijih igara za ovaj sustav - Zelda: Breath of The Wild

Nintendo je prvi put prikazao Zeldu: Breath of The Wild pokrenutu na konzoli Nintendo Switch. Da, jasno - vidjeli smo ju i u reklami, no ovo je prvi put da je igra prikazana kako se vrti na pravoj pravcatoj konzoli, a ne lažnim reklamnim jedinicama.

U najnovijoj epizodi 'The Tonight Showa' Nintendo je prikazao funkcionalni Switch i kopiju Zeldine demo verzije. Voditelj Jimmy Fallon velik je obožavatelj Nintenda i ostao je zapanjen prilikom da igru isproba osobno. Čak mu je pošlo za rukom da izvede Linkovo novo 'surfanje' na štitu - potez koji može izvesti malo koji početnik.

Predsjednik američkog Nintenda Reggie Fils-Aime gostovao je kako bi prikazao Zeldu kao i Super Mario Run, najnovije izdanje Super Marija prilagođeno iOS-u.

U publici je bio i tvorac Super Marija Shigeru Miyamoto te je kasnije u emisiji s bendom The Roots zasvirao glavnu skladbu Super Marija.