PAUZA NA VIDIKU

Overwatcheva zatvorena beta bliži se kraju

04.12.2015 u 07:53

Bionic
Reading

Uzbudljivi FPS Overwatch već neko je vrijeme u stadiju zatvorene bete. Blizzard je sakupio dovoljno podataka, tako da ovaj stadij testiranja uskoro privodi kraju

Pucačko-timski znanstvenofantastični shooter Overwatch već neko je vrijeme u zatvorenoj beti. Blizzard je službeni izlazak igre najavio za travanj iduće godine, što nam je svojevremeno ostavilo dojam da će testiranje trajati sve do tada. Prema najnovijim vijestima, aktualna era besplatnog Overwatcha polako završava.

Blizzard je službeno objavio da sa zatvorenom betom završava 10. prosinca. Ovo znači da će svi sretnici koji su se domogli igre do idućeg četvrtka morati iscijediti svaku preostalu minutu gameplaya u njoj.


Kalifornijski razvojni studio ovu je priliku iskoristio kako bi zahvalio gejmerima koji su sudjelovali u beti te do danas odigrali preko 900.000 partija. Sakupljene podatke Blizzard će iskoristiti za konstrukciju sustava za matchmaking, balansiranje likova, tamanjenje bugova i još mnogo toga drugog.

Novu priliku za testiranje svi znatiželjnici dobit će u siječnju, kada kreće nova faza bete. Što mislimo o Overwatchu, možete saznati ovdje