TEHNOLOGIJA MIRACAST

Philipsov monitor odražava vaše Androide

02.04.2014 u 06:51

Bionic
Reading

Uz podršku tehnologije Miracast, 23-inčni (58,4 centimetra) Philipsov monitor može odražavati sadržaj iz pametnih telefona i tableta na Androidu u visokoj rezoluciji i realnom vremenu

Kućanstva danas posjeduju niz uređaja s malim ekranima i prirodno je da ljudi žele dijeliti sadržaj njihovih pametnih telefona i tableta s prijateljima i obitelji preuzimajući video sadržaje i fotografije kako bi ih gledali na većem zaslonu.


Uz podršku tehnologije Miracast, 23-inčni (58,4 centimetra) Philipsov monitor može odražavati sadržaj iz pametnih telefona i tableta na Androidu (ukoliko su certificirani za Miracast), u visokoj rezoluciji i realnom vremenu.

Miracast se aktivira na zaslonu pritiskom tipke na tipkovnici baze. U osnovi, to je kao HDMI bez kablova: nema potrebe za kablovima i konektorima. Nakon što je Miracast dostupan na zaslonu i uređaj je prepoznat, sve se odražava u HD kvaliteti na većem zaslonu, od sučelja do aplikacija i video sadržaja.

Korisnici s necertificiranim Miracast uređajima ne moraju se odricati prikaza na velikom monitoru jer Philipsov monitor također podržava MHL, što im omogućuje povezivanje mobilnih uređaja putem opcionalnog kabela MHL.

Potpis slike..

Tehnologija IPS LED pruža izuzetno široki kut gledanja, kao i čiste, oštre slike živopisnih boja osiguravajući maksimalnu kvalitetu za HD iskustvo gledanja. Ima i pozadinsko osvjetljenje W-LED.

Miracast zaslon također je prepun mogućnosti koje pružaju optimizirane radne značajke zaslona, bez obzira na scenarij. SmartImage, primjerice, analizira sadržaj prikazan na zaslonu i u skladu s tim prilagođava kontrast i boju. SmartKolor poboljšava prikaz raspona boja na zaslonu, a SmartContrast nudi bogate detalje za izuzetan doživljaj gledanja.

Uskoro će biti dostupan na domaćem tržištu, po još nepoznatoj cijeni.