MOJPOSAO

Planirate karijeru u IT-ju? Pogledajte koje se pozicije nude ovog tjedna

23.01.2023 u 11:52

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled oglasa u IT sektoru

U potrazi si za izazovnom ulogom koja će ti omogućiti profesionalni rast i razvoj? Obožavaš tehnologiju i voliš učiti? Pridruži se TIS Grupi! Trenutno zapošljavaju na radnom mjestu: Frontend Software Developer (m/ž), a novim kolegicama i kolegama nude priliku za rad na izazovnim projektima, nevjerojatan tim mentora i programera, mirno radno okruženje koje potiče različitost i otvorenu komunikaciju, izvrsnu ravnotežu između privatnog i poslovnog dijela života te koješta drugo! Javi im se do 30. siječnja.

Ako bi se opisao/la sljedećim riječima 'pozitivan/na, kreativan/na i spreman/na na učenje', a uz to se još odlično snalaziš u timskom radu i zanima te svijet interijera, javi se na oglas za poziciju Web Content administrator (m/ž) i pridruži se timu Prima namještaja. Tvrtka je to koja iz dana u dan prati tvoj napredak, motivira te, nagrađuje i vjeruje u tebe. Daju ti podršku i povjerenje. Cijene te i razumiju. Sve što radiš je važno. Motivacijsko pismo s pripadajućim životopisom im pošalji do 30. siječnja.

Global Offshore Engineering, tvrtka za inženjering i upravljanje izgradnjom koja posluje u industriji nafte i plina, traži pojačanje na radnom mjestu: IT sistem inženjer (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a zauzvrat ti nude konkurentna primanja i pogodnosti, mogućnost zasnivanja stalnog zaposlenja te profesionalni rast i razvoj. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 30. siječnja.

Tražiš dugoročne izazove u brzorastućem proizvodnom okruženju, mogućnost brzog napredovanja i osobnog razvoja te stabilan posao o konkurentnu plaću? Ne traži dalje! Do 8. veljače prijavi se na oglas za radno mjesto IT Specijalist (m/ž) i postani dio tvrtke Aluflexpack novi! Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s prethodnim radnim iskustvom od najmanje jedne godine, koji poznaju mrežne tehnologije.

ALD Automotive, poslovna linija Societe Generale Group, jedan je od vodećih pružatelja usluga operativnog leasinga vozila i upravljanja voznim parkovima. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, zapošljavaju na radnom mjestu: IT administrator (m/ž). Nude ti dinamičan posao te ugodno radno okruženje, prigodne financijske nagrade, naknadu za topli obrok, službeni laptop i mobitel te prigodna druženja. Javi im se do 29. siječnja.