OVO JE SJAJNO

Pogledajte nabrijanu živu verziju Super Mario Karta

15.04.2015 u 15:11

Bionic
Reading

Fantastična turistička atrakcija Skyline Luge vjerojatno je najbolja nenamjerna rekonstrukcija 'Super Mario Karta' koju smo ikad vidjeli... u 4k rezoluciji!

Ako ste imalo zaljubljeni u Nintendovu poznatu franšizu Mario Kart, postoji realna šansa da ćete se skoro jednako zaljubiti u Skyline Luge, interesantnu stazu koja, osim što izgleda doista prekrasno, neopisivo podsjeća na jurnjave kakve smo navikli gledati u toj videoigri.

Posjetitelji Skyline Lugea sjedaju u jednostavna vozila koja neopisivo podsjećaju na minijaturne kartove iz Mario Karta te se spuštaju niz cestu ne toliko opasnom brzinom usput uživajući u krajoliku Novog Zelanda. Jedino što im fale su kornjačini oklopi, banane i talijanski vodoinstalateri.

Naravno, čitava stvar ne bi nam bila ni upola zanimljiva da je nisu snimili ljudi iz Team Supertrampa koristeći drone letjelice i GoPro kamere. Za one šmekere koji to mogu, snimka je dostupna i u ful hip 4k razlučivosti, makar iskreno - čak i ako je nemate, vjerojatno nećete ništa propustiti.

Skyline Luge - Super Mario uživo!


Ne znamo za vas, ali ako tko uskoro ide na Novi Zeland, a ima mjesta na splavi, nek nam se javi. Ako to propadne, uvijek nas možete odvesti na lokaciju originalnog Sky Lugea, a to je Singapur. Nećemo prigovarati...

izvor: Mashable