PLANTS VS. ZOMBIES HEROES

Sljedeći Plants vs. Zombies bit će kartaška igra

15.03.2016 u 12:25

Bionic
Reading

EA hrabro kreće u bitku mobilnog kartaškog tower defensea najnovijim spin-offom popularne videoigre Plants vs. Zombies

PopCap i Electronic Arts obznanili su rad na najnovijem naslovu iz franšize Plants vs. Zombies koji, sudeći prema trendovima u mobilnom gejmingu, planira pogoditi zlatnu žilu - a to su kolekcionarske kompetitivne igre s kartama. Hearthstone i nedavno izašli Clash Royale dokaz su kako igre ovog tipa doista uspijevaju.

Ovo uvelike opravdava i nastanak ovog hibrida tower defensea i kartaške igre u kojoj kontrolirate jednog od zombija ili biljaka te sudjelujete u bitkama protiv drugih igrača slažući špilove i koristeći specijalne napade svog digitalnog odabranika.

Prema prvim videima igra izgleda upravo onako kako ste očekivali - šareno, zabavno i dinamično. Electronic Arts planira novi naslov PvZ usmjeriti prema iOS-u i Androidu, što u principu znači softlaunch u Kanadi i Novom Zelandu.

Plants vs. Zombies Heroes prvi trailer

Informacije o igri možete iskopati na službenoj web-stranici Plants vs. Zombies Heroes, gdje među ostalim čuči milijardu snimaka zaslona i kratkih uvoda za mnogobrojne likove. Videa poput ovog.

Plants vs. Zombies Heroes | Grass Knuckles Hero

I? Kako vam se igra čini? Radi li se o još jednom pokušaju ili legitimnom natjecatelju za titulu najigranije mobilne igre? Saznat ćemo uskoro, nadamo se.