poboljšanje zvuka

Stigao je iOS 14.6, u krupnom je planu zanimljiva novost

25.05.2021 u 11:58

Bionic
Reading

Appleov novi operativni sustav donosi redizajniranu aplikaciju Podcasts, novu vrstu pretplate i podršku za nekompresirani format zvuka

Apple danas izbacuje najnoviju nadogradnju za iOS 14.6 koja je uglavnom fokusirana na poboljšanje zvuka na Appleovim mobilnim platformama. Nova verzija operativnog sustava će pretplatnicima Apple Musica omogućiti slušanje zvuka bez kompresije ili Dolby Atmos nakon što postane dostupan idućeg mjeseca, a tu su i nove pretplate za Apple Podcaste, izvještava Verge.

Korisnici Podcasta od sad se mogu pretplatiti na sadržaj unutar aplikacije i za uzvrat dobiti emisije bez reklama, kao i specijalne dodatne sadržaje uključujući rani pristup određenim programima. Apple također u Podcaset uvodi mogućnost označavanja svih epizoda kao preslušanih, vraćanje starih epizoda i brisanje preuzetih datoteka.

iOS 14.6 uključuje i niz poboljšanja poput nadogradnje za AirTagse koja omogućava dodavanje email adrese kao metode kontaktiranja ukoliko je privjesak izgubljen.

  • +6
iPhone 12 Pro slike uređaja Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Kao i dosad, najnovija verzija iOS-a donosi ispravak bugova i sigurnosne nadogradnje. Apple je ispravio probleme sa neuspješnim otključavanjem iPhonea Apple Watchem, bugovima u podsjetnicima, izostatkom blokiranja poziva iz postavki, usporavanjem iPhonea pri pokretanju i poteškoćama tijekom poziva putem Bluetootha.