GOOD OLD GAMES

Stigao je vikend, a s njim i opasni popusti na igre

20.09.2014 u 10:13

Bionic
Reading

Good Old Games za ovaj je vikend priredio sjajnu kolekciju jeftinih pucačina koje, ako ih do sada niste odigrali, definitivno zaslužuju mjesto u vašoj kolekciji

GOG iliti Good old Games za ovaj vikend priredio je popuste koji će se dopasti svim gejmerima koji cijene gomilu naoružanja u svojim videoigrama. Naime, sutra i prekosutra na popularnom sajtu pronaći ćete velik broj pucačina po smiješno niskim cijenama.

Jedan od glavnih razloga zbog kojih smo mi na Gamereportu zaintrigirani jest Stalker, čija je cijena pala na svega 8 američkih dolara. Njegove dvije ekspanzije Stalker: Clear Sky (3,99 dolara) i Stalker: Call of Pripyat (7,99 dolara).

S.T.A.L.K.E.R. Trailer


Ako zbog nekog razloga baš i ne volite S.T.A.L.K.E.R., u ponudi su Sin za 3,99 dolara i predobri Luftrausersi za 2,99 dolara. Za razliku od ostalih igara u ponudi, zračna pucačina Lufthausers i nije baš stari naslov. Štoviše, radi se o relativno novom i poprilično zanimljivom survivalshooteru s izraženom retro estetikom.

Luftrausers foršpan

Kad smo već kod retro pucačina koje nisu rađene iz prvog lica, spomenimo i fenomenalni Pixeljunk Shooter kojeg možete dobiti za manje od 10 kuna, kao i hit s dobre stare Amige - Chaos Engine, koji sada košta manje od 2 dolara.

Pixeljunk Shooter trailer


Akcija traje do kraja vikenda, pa ako mislite nešto ubosti, predlažemo da posjetite GOG.com čim prije.