SUKOB TITANA

Tko je jači? Half-Lifeov Freeman ili Portalova Chell?

22.02.2016 u 15:35

Bionic
Reading

Oba lika šutljivi su protagonisti i oba pripadaju kultnim franšizama. Jedino što nas sada zanima je kakav bi kaos nastao da se pomlate

Chell iz Portala i Gordon Freeman iz Half-Lifea Valveovi su najpoznatiji likovi - u to nema sumnje. Znajući koliko su oboje zapravo ikoničke individue, pogotovo zato jer u svojim igrama uopće ne pričaju, genijalni Andrew McMurry na svojem je Youtube kanalu odlučio vizualizirati što bi se desilo da se oni - potuku. U slučaju da ne znate za njega, radi se o maštovitom filmotvorcu koji se, među ostalim, pozabavio vječitom temom tko bi pobijedio - Super Mario ili Minecraft. Da, tip doista zna što radi!

Uglavnom, motiv sukoba ikonički je artefakt iz Portala - čuvena Torta (da, Torta s velikim slovom) koja ovdje očigledno nije laž. Štoviše, u Freeman je u jednom trenu spreman doslovno propucati Chell sačmaricom ne bi li se domogao još jednog slatkog, slatkog zalogaja.

Tko će pobijediti? Oklopljeni superznanstvenik ili najokretniji pokusni kunić na svijetu? Saznajte klikom na videoprilog.

Half-Life 2 vs Portal