ZAPOŠLJAVANJE

Tražite karijeru i IT-ju? Pogledajte što se nudi ovog tjedna

11.05.2021 u 12:45

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled oglasa u brzorastućem IT sektoru

Ako si timski igrač, odgovoran i usmjeren ka cilju te ako razumiješ da bez inovacija nema ovacija, onda je ovo oglas kao stvoren za tebe! Zaposli se na radnom mjestu Inženjer elektroničkih komunikacija - IP mreža (m/ž) u tvrtki Optika Kabel TV. Nude ti plaću u iznosu od 240 tisuća kuna godišnje, rad u ugodnom okruženju i ambicioznom timu, edukaciju i usavršavanje te mogućnost razvoja i primjene kreativnih ideja. Javi im se do 14. svibnja.

EPTI je komercijalno vođena globalna tehnološka tvrtka koja isporučuje cjelovite projekte od ideje i planiranja, preko dizajna i ispitivanja do isporuke. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji Senior . NET Developer (m/ž), a novom kolegi nude okruženje u kojem je moguće napredovati i razvijati nove vještine, rad na zanimljivim projektima, fleksibilne uvjete rada, topli obrok i sjajne kolege. Ako su te zainteresirali, javi im se do 13. svibnja.

Jednom davno, tvrtka Serengeti svoj put je započela kao „bend nekolicine prijatelja“. Danas zapošljavaju velik broj djelatnika koji klijentima iz cijelog svijeta pružaju usluge tehnološkog savjetovanja i razvoja softvera. No, tu ne žele stati već traže nove kolege na poziciji Python Developer (m/ž). Njihova ponuda uključuje konkurentnu plaću, mogućnost osobnog i profesionalnog rasta, ravnotežu između poslovnog i privatnog dijela života te fleksibilno radno vrijeme. Oglas ostaje aktivan do 14. svibnja.

Alarm automatika, regionalni tržišni lider u osmišljavanju i izvedbi cjelovitih, inovativnih i integriranih rješenja tehničke zaštite, poziva te da se pridružiš njihovom uspješnom timu u Rijeci ili Zagrebu na poziciji Programer poslovnih aplikacija (m/ž) i iskoristiš svoje potencijale! Idealan kandidat odlično poznaje objektno programiranje i ima iskustvo u radu s relacijskim bazama podataka. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 20. svibnja.

OG Consultancy Services je njemačka tvrtka sa sjedištem smještenim u Offenburgu. Hrvatska podružnica osnovana je 2013. godine, zapošljava 20-ak djelatnika i nalazi se u Đakovu, a trenutno tragaju za pojačanjem na radnom mjestu – Java Developer /Junior/Mid/Senior/ (m/ž). Njihova ponuda uključuje rad na projektima za međunarodne klijente, korištenje najnovijih tehnologija, profesionalni rast i razvoj te mogućnost rada od kuće. Oglas ostaje aktivan do 18. svibnja.