ZAPOŠLJAVANJE

Tražite novi posao u IT-ju? Pogledajte tko sve zapošljava ovog tjedna

17.05.2021 u 13:57

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled atraktivnih poslova u IT sektoru. Izaberite favorita i javite im se već danas

FACC razvija sustave i skupine komponenata za zrakoplovnu industriju i proizvodi vrhunske kompozitne komponente od vlakana. S ciljem osnaživanja svog postojećeg tima, trenutno zapošljavaju na radnom mjestu: IT Business Consultant – SAP Basis (m/ž). Novim kolegama nude fleksibilno radno vrijeme, naknadu za ručak, raznoliko i međunarodno radno okruženje i priliku za redovito usavršavanje znanja i vještina. Ako su te zainteresirali, javi im se do 28. svibnja.

Hrvatska poštanska banka je najveća banka u hrvatskom vlasništvu. Kako bi održali kontinuirani rast, u potrazi su za motiviranim kandidatima koji žele sudjelovati u ostvarenju rekordnih rezultata i stvaranju najbolje hrvatske banke, na radnom mjestu: Viši revizor informacijskog sustava (m/ž). Njihova ponuda uključuje uravnoteženost privatnog i poslovnog dijela života, povoljne uvjete kreditiranja za zaposlenike, fleksibilne uvjete rada i priliku za profesionalnim usavršavanjem. Oglas ostaje aktivan do 27. svibnja.

Želiš sudjelovati u unapređenju hrvatskog visokog obrazovanja i znanosti, ali i društva u cjelini? Važno ti je raditi s najnovijim tehnologijama i surađivati s vrhunskim stručnjacima iz ICT sektora? Privlači te okruženje koje njeguje suradnju, integritet, nove ideje i visoke standarde u radu? Ne traži dalje, već se do 28. svibnja prijavi na oglas za poziciju .NET programer/developer (m/ž) u Srcu (Sveučilišni računski centar).

Tvrtka Phillip Morris je odlučila napraviti nešto nevjerojatno – potpuno transformirati svoje poslovanje i graditi svoju budućnost na 'smoke-free' proizvodima. Ako im se pridružiš na poziciji SQL Developer (m/ž), uživat ćeš u slobodi sanjarenja i pružanja boljih, svjetlijih rješenja, a svoju karijeru ćeš moći graditi u beskrajno različitim smjerovima. Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s barem 2 godine relevantnog radnog iskustva i sveučilišnu diploma iz računarstva, a rok za prijavu ističe 20. svibnja.

RAO d.o.o., informatička tvrtka koja se bavi razvojem softwarea od 1995. godine, traži nekoliko pojačanja za svoj razvojni tim – Mid/Senior Java Developere (m/ž) kojima ja Java dio svakodnevnice minimalno zadnje 3 godine. Ako si vrhunski stručnjak, imat ćeš s kime podijeliti svoje znanje, a ako nisi, imat ćeš od koga naučiti jer tu je nekoliko kolega s 15 i više godina iskustva u programiranju. Službena putovanja, rad u timu ili individualno, dolazak u ured ili rad od doma uvjeti su koje ćete dogovoriti prema tvojim željama i mogućnostima. Zvuči interesantno? Javi im se do 26. svibnja.