ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Znamo što se nudi ovog tjedna

19.10.2020 u 13:03

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled atraktivnih poslova u brzoširućem IT sektoru

Apis IT, najveći IT integrator i mjesto gdje se razvijaju najkompleksniji informatički sustavi u Republici Hrvatskoj, zbog proširenja poslovanja zapošljava Sistem inženjera (m/ž). Opis posla, između ostalog, podrazumijeva koordinaciju uvođenja novih sistemskih rješenja, provođenje sistemskih procedura i davanje prijedloga usmjerenih na poboljšanja u stručnom i organizacijskom području rada. Javi im se do 23. listopada.

Protech automation d.o.o. je tvrtka koju čini tim mladih, ali iskusnih inženjera automatizacije sa višegodišnjim iskustvom u projektiranju i puštanju u pogon kontrolnih sistema u raznim industrijama diljem svijeta. Kako bi osnažili svoj tim, u potrazi su za novim Inženjerom automatizacije (m/ž), a njihova ponuda uključuje rad na velikim internacionalnim projektima, konstantno napredovanje i dodatne edukacije te upoznavanje s novim tehnologijama. Oglas ostaje aktivan do 7. studenog.

Deegloo je tvrtka usmjerena ka razvoju kvalitetnog softvera za američko tržište. Kompanija većinom zapošljava mlade, talentirane ljude, a svoj tim sada žele osnažiti pojačanjem na poziciji: Business Development Manager (m/ž). Pridruži im se i postani dijelom tvrtke koja potiče osobni i profesionalni rast, njeguje razmjenu znanja i radnicima omogućuje fleksibilne uvjete rada uz budžet za edukaciju i treninge. Zvuči zanimljivo? Životopis im pošalji do 29. listopada.

Softcon, inovativna tvrtka koja se bavi razvojem softverskih rješenja i usluga temeljenih na tehnologiji otvorenog koda zapošljava u Varaždinu, i to Mid/Senior Frontend Developera (m/ž). Idealan kandidat za ovo radno mjesto odlično poznaje spring tehnologiju i agilne metode razvoja softvera, a tvrtka nudi ravnotežu između poslovnog i privatnog života, fleksibilno radno vrijeme, rad u opuštenoj atmosferi i atraktivne nagrade za rad. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 23. listopada.

Oduvijek želiš raditi u kompaniji koja svojim zaposlenicima omogućuje visoka primanja, fleksibilno radno vrijeme, kontinuirane edukacije, rad na izazovnim projektima i zanimljive team-buildinge? Ne traži dalje! RIS Consulting GmbH je tvrtka koja ti pruža sve navedeno (i koješta drugo!), u što se možeš i sam uvjeriti prijavom na jedan od sljedećih oglasa – Fullstack Developer (m/ž), Senior Software Architect (m/ž), Backend Developer (m/ž), Frontend developer (m/ž) i UI/UX Designer (m/ž). Rok za prijavu ističe 5. studenog.