TRŽIŠTE RADA

Velike tvrtke zapošljavaju, provjerili smo ponudu u IT sektoru

03.06.2024 u 15:01

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao nudi atraktivne poslovne prilike

Amadria Park, jedna od vodećih hotelskih grupacija u Hrvatskoj koja upravlja hotelima i turističkim objektima kategorije kvalitete 4 i 5 zvjezdica, poziva te da im se pridružiš na poziciji: Audio – vizualni tehničar (m/ž). Nude ti početnu plaću od 1220 eura neto, osiguranu prehranu, mogućnost napretka i profesionalno usavršavanje te motivirajuću i poticajnu radnu okolinu te mogućnost cjelogodišnjeg zaposlenja. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 5. lipnja.

Analitična si i inovativna osoba? Imaš 'crtu' za predlaganje inovativnih praktičnih rješenja za unapređenje poslovnih procesa? Dobro se snalaziš u radu sa SQL programskim jezikom i bazama podataka? Odlično! Do 12. lipnja prijavi se na oglas za radno mjesto IT konzultant za poslovne aplikacije (m/ž) i postani dio tvrtke Roto dinamic. Očekuju te stimulativna primanja, mogućnost usavršavanja i napredovanja te brojne pogodnosti poput božićnice, uskrsnice, darovi za djecu i slično.

Privredna banka Zagreb, društvo čija je vizija biti uzor i centar izvrsnosti u području financijskog poslovanja u Hrvatskoj, poziva te da im se pridružiš na radnom mjestu: Viši projektant u Timu za podršku temeljnim bankarskim aplikacijama (m/ž). potrebno je posjedovati iskustvo u radu s relacijskim bazama podataka, a nude ti profesionalno usavršavanje, mogućnost napretka u karijeri, prigodne nagrade, dar djetetu, korporativni vrtić za djecu zaposlenika i motivirajuće radno okruženje. Prijave primaju do 6. lipnja.

Phoenix Farmacija, jedna od vodećih veledrogerija u Hrvatskoj, zapošljava Specijalista korisničke ICT podrške (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju posjedovati najmanje 1 godinu relevantnog radnog iskustva, a novim kolegama nude hibridni model rada, sistematski pregled svake godine, mogućnost profesionalnog razvoja i usavršavanja, isplatu prigodnih nagrada poput uskrsnice i božićnice te novčanu naknadu za topli obrok. Svoj životopis im pošalji do 8. lipnja.

U JGL-u njeguju okolinu u kojoj zaposlenici mogu postići ravnotežu između poslovnog i privatnog, u kojoj osoba nije kotačić, nego čini razliku i vidi plod svojega rada. Stvaraju u okruženju u kojemu timski rad nije slovo na papiru, u kojemu se potiču i grade dobre ideje, kao i hrabrost potrebna za njihovo pokretanje. I zato… Učini prvi korak i izgradi karijeru kakvu želiš – JGL traži novog člana tima na radnom mjestu: Specijalist za ERP (m/ž).