PROCJENE PRIJE PODNEVA

Ante Čačić novi trener Dinama?

22.12.2011 u 21:02

Bionic
Reading

Prema izvoru bliskom Maksimiru, ime koje će u petak biti predstavljeno za novog stratega Dinama je ono trenera Lokomotive Ante Čačića (58)!

Preporodio je lokose u jesenskom dijelu prvenstva kada ih je preuzeo 31. listopada nakon što je bio bez posla bio četiri godine. Prije toga vodio je Osijek, Zadar, Inter, a bio je i izbornik mlade reprezentacije Libije koju je vodio na Mediteranskim igrama u Španjolskoj 2005.

Dok je vodio lokose, u četiri prvenstvene utakmice upisao je jedan remi i tri pobjede. Počeo je s nerješenim protiv Lučkog 2:2, pobijedio je u Zagrebu Hajduk 1:0, Varaždin 1:0, a Inter 2:0. Upravo pobjedom protiv bijelih učinio je veliku uslugu Dinamu.

Ovo ne bi bio prvi put da trener Dinamove 'kćeri' Lokomotive preuzima prvu momčad plavih. Tako je bilo i s Čačićevim prethodnikom Jurčićem.

Čačić nije želio komentirati eventualni novi angažman, a ne uklapa se niti u Mamićevu najavu trenerskog imena od kojeg će navijaći 'pasti na stražnjicu'. Službeno će novi trener, najavili su u klubu ranije, biti predstavljen u petak u podne.