SMJENA NA VRHU

Call of Duty kreće novim smjerom

09.03.2010 u 08:26

Bionic
Reading

Taman kad smo pomislili da smo o Modern Warfareu rekli sve što se može, stiže neugodna vijest koja će nesumnjivo ostaviti traga na daljnjim nastavcima serijala

Već i vrapci na grani znaju priču o uspjehu Modern Warfarea 2 za koji je zaslužna ekipa Infinity Warda. Premda smo mislili da je njihova matična tvrtka Activision vrlo zadovoljna njihovim radom, izgleda da su nanjušili gadno kršenje ugovora s obzirom na to da su u urede Infinity Warda poslali istražitelje i dan kasnije otpustili vodeće ljude spomenutog tima Jasona Westa i Vincea Zampella.

Premda su kružile glasine da je spomenuti dvojac pregovarao s drugim izdavačima oko nastavaka Call of Dutyja, u službenom priopćenju Activisiona nema nikakvih pojašnjenja osim detalja da su ih zamijenili vlastitim ljudima. Što se tiče daljnje sudbine Infinity Warda, ove će godine objaviti još dva dodatna sadržaja (DLC-a) za Modern Warfare 2, a kasnije tko zna... Activision kaže da će serijal preseliti u vode MMO-a, a hoće li na njemu raditi provjerena ekipa koja im je donijela stotine milijardi na bankovne račune ili netko drugi, saznat ćemo uskoro.

 

Da li je ovo posljednji CoD kakvog znamo i volimo?