NAKON ODLASKA BLESZINSKOG

Gears of War film opet aktualan

10.10.2012 u 14:13

Bionic
Reading

Već godinama nagađa se o snimanju filma inspiriranog Gears of War franšizom koji je prvo trebao biti snimljen pod imenom New Line studija da bi cijeli projekt bio stopiran zbog preusmjerenja resursa na The Hobbit trilogiju čiji se prvi dio uskoro treba početi prikazivati u kinima

Nakon što je prije nekoliko dana Epic Games studio napustio Cliff Blezsinski, najprepoznatljivije lice tvrtke i kreator Gears of War franšize, napokon dobre vijesti za ljubitelje serijala. Naime, Variety donosi priču da bi se Gears of War film ipak mogao dogoditi.

 

New Line prava na snimanje filma otkupio je još prije nekoliko godina, no cijeli projekt obustavljen je po početku snimanja The Hobbit trilogije koju režira veliki Peter Jackson. Sada projekt navodno oživljava Creative Artists Agency i to po scenariju Stuarta Beattiea, čovjeka koji je napisao scenarij za Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, ali i za Halo film koji je kasnije u potpunosti otkazan.

 

Pratiti ćemo cijeli razvoj ove priče, a sljedeće godine moći će se zaigrati i prequel Gears of War franšizi na kojoj radi People Can Fly, studio zaslužan za Bulletstorm.