KRIZA U VLADI

Grmoja: Rasprava o povjerenju Boži Petrovu može biti za 30 dana

01.05.2017 u 14:35

Bionic
Reading

Andrej Plenković je lagao, nema većinu, a o Boži Petrovu će se glasati za 30 dana, poručio je u izjavi novinarima u Splitu politički tajnik i saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja istaknuvši da bi političko samoubojstvo bilo i moralno i ljudski da su izdali svoje vrijednosti.

Mostovci su Praznik rada obilježili u Splitu i odgovarali na pitanja novinara.

'Pozivam sve da hrvatske građane da gledaju raspravu u srijedu i vide tko će biti oni koji se neće pojaviti, koji će biti suzdržani - to su oni koji su u dogovoru s HDZ-om i koji su odlučili štititi kriminal u Agrokoru. Neka gledaju kako će tko glasati - IDS, HNS, HSS, bard hrvatske ljevice Milorad Pupovac, Novosti su jedan ljevičarski tjednik, vidjet ćemo hoće li on štititi gazdu Todorića ili će glasovati protiv Marića', poručio je Grmoja.

Kazao je da nema govora o bilo kakvoj koaliciji već premijer koji je je rekao da ima većinu treba  izaći i kazati da ih je prevario i da te većine nema pa će vidjeti što dalje. 'Potez je na premijeru koji je odlučio štititi kriminal u Agrokoru po nalogu svojih mentora Božinovića, Šeksa, Valentića, Gregurića i ekipe, koji već 20 i nešto godina upravljaju Hrvatskom, to su ti feudalci koji u biti vuku sve ključne poteze koji su i prošli put nagovarali časnog čovjeka premijera Tihomira Oreškovića da se povuče', oštar je bio Grmoja, prenosi N1.

Naglasio je da je Božo Petrov predsjednik Sabora i ako su neki spremni na sve moguće prljavštine da zaštite kriminal u Agrokoru, onda će inzistirati da Petrov kao predsjednik Sabora iskoristi sve mogućnosti koje ima Poslovnikom. Grmoja je kazao da je Petrov  taj koji stavlja na dnevni red. 'Rasprava o povjerenju Boži Petrovu može biti za 30 dana i bit će sve po pravilu i Poslovniku. Koristit ćemo sve mogućnosti da se odupremo kriminalcima i onima koji ih štite', najavio je Grmoja.