SLUŽBENO JE OZLIJEĐEN

Hajduk otišao na pripreme, Andrijašević ostao u Splitu!

17.06.2013 u 10:38

Bionic
Reading

Prva momčad Hajduka otputovala je na petnaestodnevne pripreme na mariborskom Pohorju, gdje će odigrati i pet prijateljskih utakmica

Suprotno najavama da će u Sloveniju krenuti 23 igrača plus tri vratara, u autobus ih se ukrcalo trojica više - no među njima nema Franka Andrijaševića, Josipa Bašića i Antuna Maglice. Službeno objašnjenje iz kluba je da su ozlijeđeni i da bi se pripremama mogli priključiti kasnije, makar je javna tajna da - barem što se Andrijaševića tiče - problem nije u zdravlju nego odbijanju potpisivanja novog ugovora.

Među hajdukovcima se kao putnik s rednim brojem 30 našao Ivica Guberac, kapetan Kopra koji će idućih dana biti na probi.

Popis igrača Hajduka na početku priprema:

VRATARI: Goran Blažević, Lovre Kalinić, Dante Stipica

BRANIČI: Josip Elez, Matej Jonjić, Goran Jozinović, Luka Lučić, Mario Maloča (c), Dino Mikanović, Antonio Milić, Goran Milović, Zoran Nižić, Mirko Oremuš.

VEZNI: Marko Bencun, Filip Bradarić, Mijo Caktaš, Steven Peter Luštica, Tonći Mujan, Mario Pašalić, Tino Sušić, Ivo Valentino Tomaš, Ivan Tomičić, Avdija Vršajević, Mislav Anđelković, Goran Galešić.

NAPADAČI: Ivan Vuković, Ivan Jakov Džoni, Tomislav Kiš, Jean Evrard Kouassi.

NA PROBI: Ivica Guberac