povremeni zastoji

HAK upozorio vozače: Pripazite, srna je na autocesti A5

14.08.2024 u 07:31

Bionic
Reading

Srna je na autocesti A5 na čvoru Đakovo pa se vozi uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat pa iz HAK-a mole vozače za oprez

Povremena usporavanja i zastoji u prometu mogući su u zonama radova i privremene prometne signalizacije, na autocestama- na čvorovima, naplatnim postajama, prilazima odmorišta i tunelima, na gradskim prometnicama i obilaznicama, te na cestama u priobalju.

Na A1 Zagreb-Ploče-Karamatići pred naplatnim postajama Lučko i Demerje nema dužih čekanja, kolnici su mjestimice mokri i skliski u Gorskom kotaru i Lici.

Povodom blagdana Velike Gospe, 15. kolovoza, i uobičajenih ljetnih zabrana, ograničenje za teretna motorna vozila iznad 7,5t bit će na pojedinim cestama u Istri i priobalju: srijeda, 14. kolovoza, od 15 do 23 sata, četvrtak, Velika Gospa 15. kolovoza, od 14 do 23, subota, 17. kolovoza, od 4 do 14 i nedjelja, 18. kolovoza, od 12 do 23 sata.

Radovi su na sanaciji kolnika na lokaciji bivšeg graničnog prijelaza Bregana, vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju.

Zbog pojačanih kontrola na ulasku u Sloveniju povremeno su moguća čekanja u prometu teretnih vozila, posebice na Bregani i Maclju.

U pomorskom prometu nema poteškoća.