O ovom američkom cvijetku ne zna se puno osim da se u slobodno vrijeme bavi gljivarenjem
I to ne onim ispred televizije, već je Jeričina strast berba gljiva. Nakon kišnih perioda u proljeće i jesen ova se ljepotica nadobudno probudi u pola pet ujutro, obuje čizme, odjene žutu kabanicu i krene u šumu u lov na svježe iznikle gljive.
Tu je strast naslijedila od svoga oca koji je bio šumar te koji ju je naučio raspoznavati jestive od nejestivih gljiva. Nakon godina i godina prakse, danas ona samostalno raspoznaje sunčanice, lisičarke, crne trube, vrganje, vitezovke, bukovače...
Nakon uspješne berbe ona pozove prijatelje na večeru. Njena specijalnost je varivo od grmača s krumpirima. Pred kraj doda malo sojinog mlijeka (ima prijatelje vegane), stručak na sitno narezanog peršina, muškatnog oraščića te prstohvat Vegete. Njenoj sreći nema kraja...