'PROBLEM LAJKOVA'

Karamarko i Ruža Tomašić toplim zagrljajem protiv medija

28.04.2014 u 20:24

  • +6

Predizborni skup HDZ-a u Vukovaru

Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos

Bionic
Reading

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je u Vukovaru kako očekuje da koalicija predvođena HDZ-om na predstojećim izborima za Europski parlament osvoji minimalno šest zastupničkih mjesta

'U usponu smo i to nam pokazuju sve ankete, a rasti ćemo i dalje', kazao je Karamarko odgovarajući na novinarska pitanja uoči predizbornog skupa u Ružičkinoj kući kojim je koalicija HDZ-HSS-HSP AS-BUZ-HDS-ZDS započela predizbornu kampanju za izbore za EU parlament.

Odgovarajući na novinarsko pitanje je li spreman u interesu boljitka Hrvatske sjesti i razgovarati s predsjednikom SDP-a i Vlade Zoranom Milanovićem, Karamarko je kazao kako njemu nije problem sjesti i razgovarati s bilo kime na svijetu, ali tu je, kako je kazao, 'problem sugovornika'.

'Treba li razgovarati s onima koji uporno svojim pogrešnim potezima urušavaju hrvatsko gospodarstvo', zapitao je Karamko. Dotaknuo se i planiranog outsourcinga, odnosno izdvajanja neosnovnih djelatnosti javnog sektora, ocijenivši kako se time neće ništa postići.

'Gurnut će ih u sustav kojim upravljaju mali i srednji poduzetnici koji su i sami ugroženi poreznom politikom vlade i vrlo brzo će se i oni koji su ih primili i oni koji su ušli u takav sustav naći u velikim problemima', kazao je Karamarko

Nakon izjava za novinare u Ružičkinoj kući započeo je predizborni skup koalicije HDZ-HSS-HSP AS-BUZ-HDS-ZDS kojem je nazočna većina kandidata sa liste za EU parlament. Među njima je i predsjednica HSP-a AS Ruža Tomašić, zbog koje je, kako je otkrio Jutarnji, u HDZ-u bio sazvan hitan sastanak jer na Facebooku ima više lajkova od Karamarka.

Fotografi su Karamarka i Ružu snimili u toplom koalicijskom zagrljaju.