OSVRT NA NAJNOVIJU NADOGRADNJU

League of Legends: upoznajte Fioru!

29.02.2012 u 10:47

Bionic
Reading

Ovog tjedna donosimo vam prvi u seriji članaka za ljubitelje ultra-popularnog League of Legendsa

Ove srijede kao i svake nadolazeće prijestupne, Gamereport će pomalo obratiti pažnju na novosti vezane uz League of Legends. Znajući koliko fanova dotične (besplatne) igre imamo na službenoj Facebook stranici, kao i iznenađujuće velikom interesu za igru, koristimo ovu priliku kako bi bacili pogled na što Riot Games odlučuje ponuditi igračima sa najnovijom nadogradnjom same igre. Prvi i vjerojatno najočitiji detalj nove nadogradnje je Fiora, novi ženski mačevaoc napravljen kako bi kontrirao burst borcima za blisku borbu, kao i nadopunu plejadi championa poput Master Yia.

 

TONE ŠTETE. TONE!

 

Moramo priznati kako smo do neke mjere ostali razmaženi vrhunskim dizajnima poput Ziggsa, Ahri, Sejuani i Nautilusa. Upravo zbog toga Fiora nam je ostavila donekle blagi okus u ustima. Ne kažemo da nam se lik čini kao da nema potencijala, s obzirom da u konačnici ne znamo koliko točno štete nanosi (iako Phreak i dalje tvrdi da je ima na TONE), no nekako nam se čini da će najviše biti zastupljena kao champion za solo top ili eventualno džunglu. Potonje u pravilu garantira njezin "gap closer" kojim iz grma elegantno može uloviti bjegunca. Problem u svemu ovome je, doduše, činjenica da kao lik nema apsolutno nikakav način da uspori, utiša ili omami protivnika. Ovo ozbiljno ugrožava njezin potencijal za dobru zasjedu.

 

Impresivni Nautilus u akciji

 

Što se prepravki do sada izašlih championa tiče, tu je dva tjedna očekivano oslabljivanje Shena čija je mogućnost regeneracije zdravlja i energije bila tolika da je bio skoro neuništiv kao "solo top". Ljubitelji plavuša i sjekira biti će oduševljeni prepravkom Olafa koji bi zajedno s ovim patchem mogao doživjeti veliki povratak u igru. Zahvaljujući patchu, njegova šteta sada bi trebala biti osjetno veća. Fanovi Malphitea biti će oduševljeni činjenicom da mu je ultu povećan radijus, te da se više ne bi trebao dešavati bug gdje biste pogodili protivnika - i u ne napravili ništa. Luxine čarolije sada otkrivaju mapu, što ju je uspješno pretvorilo u fantastičnog support champa. Konačno, veliki neutralni monstrumi u džungli vraćaju i zdravlje i manu, što bi trebalo otvoriti potencijalne nove rute za džunglere, kao i visoki potencijal za nove metode kontriranja džungle.

 

Što vi mislite o novoj zakrpi? Posjetite nas na našoj Facebook stranici, ili ostavite komentar u samome članku! Vidimo se za dva tjedna!