policija na terenu

Mafijaški obračun kod Sportskog centra u Cetinju: U eksploziji poginule dvije osobe

20.06.2024 u 10:50

Bionic
Reading

Dvije osobe su poginule, a tri su ozlijeđene jutros u Cetinju kada je eksplodirala eksplozivna naprava u blizini Sportskog centra, izvijestila je Uprava policije

Prema neslužbenim informacijama portala Vijesti, stradali su članovi kriminalnog škaljarskog klana Petar Kaluđerović i Dragan Roganović.

Jedan od njih preminuo je na mjestu događaja, dok je drugi, prema informacijama iz vrha Uprave policije, kasnije podlegao ozljedama.

Eksplozija se dogodila u 9:10 sati. Policijski službenici su odmah po dojavi izašli na mjesto događaja i osigurali ga. U cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica te rasvjetljavanja ovog događaja, službenici Uprave policije u suradnji s Višim državnim tužilaštvom u Podgorici poduzimaju intenzivne istražne radnje, a javnost će o tijeku i ishodu biti pravovremeno obaviještena, stoji u službenom priopćenju policije.

Policija je mjesecima strahovala da bi ovako nešto moglo dogoditi baš u Cetinju, budući da je veliki broj pripadnika kriminalnih klanova u posljednjih šest mjeseci pušten na slobodu.

Većina njih je izašla iz pritvora jer sud nije donio ni prvostupanjsku presudu tri godine nakon određivanja pritvora. Najveći broj osoba koje policija evidentira kao pripadnike organiziranih kriminalnih grupa, nalazi se upravo u Cetinju.

U tijeku je očevid. Novinarka TV Vijesti u javljanju u 10 sati rekla je da je na terenu i gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković.

sve osim nogometa

Učitavanje...