sv. ivan zelina

Kaos u Zagrebačkoj županiji: Poplavljene kuće, grom zapalio krov...

27.06.2024 u 09:54

Bionic
Reading

Veliko nevrijeme praćeno jakom kišom i grmljavinom zahvatilo je sinoć Zagrebačku, Požeško-slavonsku i Virovitičko-podravsku županiju, izvijestilo je Ravnateljstvo civilne zaštite

Županijski centar Zagreb zaprimio je nekoliko desetaka dojava građana koje su se odnosile na udare groma u obiteljske kuće, poplavljivanje nekoliko obiteljskih kuća te objekta sa strojevima na širem području grada Sv. Ivana Zeline. Došlo je i do poplavljivanja autoceste A4 kod čvora Sv. Helena i lokalne prometnice u Sv. Ivanu Zelini te je dio grada bio bez opskrbe električnom energijom.

U naselju Donja Zelina došlo je do začepljenja potoka te izlijevanja vode gdje su vatrogasci privremeno premjestili nekoliko osoba iz obiteljskih kuća. Županijski centri Požega i Virovitica su zaprimili više dojava građana o nevremenu na području županija većinom se radilo o udarima groma i nestanku struje O svim događajima obaviještene su nadležne službe koje su izlazile na teren, objavilo je Ravnateljstvo na društvenoj mreži X.

sve osim nogometa

Učitavanje...