fordyce

Nova pucnjava u SAD-u: U samoposluzi u Arkansasu ubio troje i ranio 10 osoba

22.06.2024 u 07:18

Bionic
Reading

Napadač je u petak otvorio vatru u supermarketu u Arkansasu u Sjedinjenim Državama i ubio tri osobe a ranio deset drugih ljudi, uključujući dva policajca, priopćila je policija Arkansasa

Osumnjičenik je također ranjen u razmjeni vatre s policijom, rekao je novinarima ravnatelj policije države Arkansas Mike Hagar. Pucnjava se dogodila u trgovini mješovitom robom Mad Butcher u Fordyceu, gradu od 3200 stanovnika oko 112 km južno od Little Rocka.

"Nažalost, možemo potvrditi da je ranjeno 11 nedužnih civila, a troje od njih je preminulo. Dvojica policajaca su ranjena u razmjeni vatre. Osumnjičenik je također upucan i priveden", rekao je Hagar. Nije objašnjavao okolnosti pucnjave niti odgovarao na pitanja.

Očekuje se da će ranjeni policajci i osumnjičenik preživjeti, rekao je. Ozljede civila varirale su od onih koje nisu opasne po život do iznimno kritičnih, rekao je. Guvernerka Sarah Huckabee Sanders rekla je na platformi društvenih medija X da je obaviještena o incidentu.

"Zahvalna sam policijskim snagama i onima koji s u prvi reagirali na njihovoj brzoj i herojskoj akciji spašavanja života.", poručila je.

sve osim nogometa

Učitavanje...