GRADSKI VRT (SUBOTA - 18 SATI)

Osijek prekida Interov pobjednički niz?

24.09.2011 u 09:06

Bionic
Reading

U subotu je na rasporedu čak šest utakmica devetog kola MAXtv Prve lige. Dvije će se naći i u izravnom prijenosu na kanalima Arenasporta (MAXtv), a jedna od njih je Osijek – Inter u Gradskom vrtu (18 sati)

Sudar je to klubova koji su u gornjem dijelu ljestvice, a eventualnim trijumfom Osijek bi preskočio Inter koji u ovome trenutku ima dva boda više.

'Protiv Intera će zaigrati oni koji su ponijeli najveći teret u dosadašnjem dijelu sezone. Zaprešićani su kvalitetna momčad, ali mi pred svojim navijačima želimo dobru utakmicu u kojoj želimo uzeti tri boda', najavio je trener Osječana Vlado Bilić, koji nema muka ni s ozljedama ni kartonima.

No domaćin mora biti jao oprezan. 'Žuti' su treća momčad prvenstva, koja je u zadnje četiri službene utakmice upisala isto toliko pobjeda (tri u prvenstvu, jedna u Kupu), a da nije primila pogodak.

'Osijek je kod kuće neugodan, ali mi želimo nastaviti dobar niz', poručili su iz Zaprešića.

Ipak, statistika nije na gostujućoj strani. Gradski vrt je vidio 14 utakmica te dvije momčadi, Osijek je slavio u 11 navrata, tri puta je završilo neodlučeno, a Inter nijednom nije uzeo cijeli plijen.