ovo je samo teaser

Otkriveno čiji su jumbo-plakati s kriptičnom porukom 'Crno na bijelo': 'Otisak našeg naroda'

10.09.2024 u 12:45

Bionic
Reading

Jumbo-plakati s natpisom 'Crno na bijelo' pojavili su se proteklih dana u gradovima diljem Hrvatske, a mnogi su se zapitali tko stoji iza intrigantne poruke i što ona znači. Danas je otkriveno da je riječ o promotivnoj kampanji za novu političku stranku koju će predvoditi Mario Radić

Mario Radić je za DNEVNIK.hr potvrdio ovu informaciju, objasnivši da je poslije napuštanja Domovinskog pokreta odlučio osnovati novu stranku. Podsjetimo, Radić je najavio politički angažman s bivšim članovima Domovinskog pokreta koji su, kako je nedavno izjavio, napustili stranku nakon što je Ivan Penava preuzeo funkciju predsjednika u njoj.

'Ovo je samo teaser i jedan od slogana kojim će stranka krenuti na svoj politički put. Crno na bijelo predstavlja otisak našeg naroda, pismo Pape knezu Branimiru je crno na bijelo, otisak prsta Ivana Vučetića je crno na bijelo. Jasno je što crno na bijelo predstavlja našem narodu', rekao je Radić.

Naziv nove stranke bit će objavljen u četvrtak, kada će se održati inicijativni odbor. Na tom događaju planirano je i predstavljanje programa, a kreirali su ga isti autori koji su radili na programu Domovinskog pokreta. Radi se o programu od kojeg se, kako tvrdi Radić, DP u međuvremenu udaljio.