incident u zagrebu

Propucani auto i staklo na Domu zdravlja na Knežiji? Vlasnica: U šoku sam

08.10.2024 u 22:35

Bionic
Reading

Policijska vozila bolikirala su tijekom večeri ulaz u Ulicu Rudolfa Bićanića na zagrebačkoj Knežiji. Razlog je bilo navodno propucano staklo na bijelom Citroenu zagrebačkih registarskih oznaka i oštećenje stakla na pedijatriskoj ordinaciji u Domu zdravlja

Područje oko Doma zdravlja bilo je blokirano i ograđeno policijskim trakama, a policija je lampama i detektorom za metal pretraživala teren.

Prema neslužbenim informacijama, koje su kolale kvartom, došlo do je pucnjave.

Izjava vlasnice automobila Izvor: tportal.hr / Autor: Vedran Brkulj

Iz PU Zagrebačke su potvrdili da su dojavu o događaju zaprimili oko 19.20 sati te da je došlo do oštećenja stakala na zdravstvenoj ustanovi, na obližnjem parkiranom automobilu, te da nitko nije ozlijeđen.

Međutim, osim razbijenog bočnog stakla na automobilu, za kojeg nam je vlasnica rekla da je tu bilo parkirano od podneva, drugih značajnih oštećenja stakla na Domu zdravlja, koliko smo uspjeli vidjeti po završetku očevida, nije bilo.

'Tražili su po autu ima li metak, ali nisu ništa našli. Ne znam ništa, pozvonili su mi i rekli da mi razbijeno staklo. Nisam čula nikakav pucanj niti išta. Niti ljudi koji su tu bili nisu čuli nikakav pucanj, kazala je vlasnica automobila Lorena.

Iz policije nisu željeli potvrditi, a niti demantirati navode da je došlo do pucnjave jer istraživanje i utvrđivanje činjenica traje. Što se točno dogodilo možda policija razjasni tijekom sutrašnjeg dana.

  • +13
Policijski očevid nakon propucavanja stakla na Domu zdravlja na Knežiji Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac