ODVEZEN U BOLNICU

Pomahnitali muškarac razbijao prozor po prozor autobusa kraj Splita; putnici u šoku

24.02.2019 u 11:36

Bionic
Reading

Putnici i vozač splitskog gradskog autobusa pretpjeli su u Svetom Kaji kod Splita, u nedjelju ujutro oko 6 sati i 30 minuta, težak šok kada je na Prometovo vozilo broj 37 iz zasad neutvrđenog razloga nasrnuo pomahnitali muškarac, a snimku nemilog događaja objavio je portal Dalmacija Danas

Na snimci koju je objavio portal Dalmacija Danas vidi se kako muškarac gotovo dvije minute istrgnutim brisačem autobusa razbija prozor po prozor Prometovog vozila. Uplašeni putnici bježali su po autobusu od krhotina stakla koje su letjele na sve strane i vikali vozaču da zove policiju.

Razbojnik u Splitu razbija autobus Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dalmacija Danas

Policija je brzo došla na teren i zaustavila muškarca u daljnjem demoliranju autobusa i ugrožavanju putnika. Prevezen je u splitsku bolnicu gdje je, kako piše Dalmacija Danas, zadržan po preporuci liječnika.

Reagirao i Sindikat vozača: Dokad ćemo biti lake mete?

Nakon incidenta promptno su reagirali predstavnici Prometovog Sindikata vozača i prometnih radnika koji su istaknuli u priopćenju kako je sada potpuno jasno da vozila i vozači u gradskom prijevozu tradicionalno nose titulu lake mete za najrizičnije skupine našeg društva, prenosi Slobodna Dalmacija.