LJETO NA ASFALTU

Radovi u Zagrebu - kako izbjeći kaos i gužvu?

05.07.2016 u 12:45

  • +8

Radovi na Držićevoj

Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajač

Bionic
Reading

Zbog radova na zagrebačkim cestama u mnogim dijelovima hrvatske metropole na snazi je privremena regulacija prometa, a radovi i neinformiranost građana izazivaju gužve, poput one danas na Aveniji Marina Držića, pa kako biste bili informirani i izbjegli ih, donosimo pregled aktualnih radova i privremenih regulacija prometa te alternativne pravce, a iz Zagrebačkih cesta mole za strpljenje i razumijevanje

Avenija Marina Držića  4.7. - 11.7.

Za potrebe izvođenja radova uređenja istočnog kolnika Av. Marina Držića na dijelu od Ulice grada Vukovara do Ulice kneza Branimira od ponedjeljka 4. srpnja od 7 sati do ponedjeljka 11. srpnja do 5 sati ona će biti zatvorena za sav promet.

Obilazni pravac:

Ulica grada Vukovara - Radnička cesta - Zahorova - Zavrtnica - Ulica kneza Branimira - Av. Marina Držića.


Avenija Marina Držića - Karta radova Zagrebačke ceste

Bukovačka cesta 2.7. - 6.7.

Za potrebe izvođenja radova uređenja kolnika Bukovačke ceste na dijelu od Petrove ulice do Maksimirske ceste od subote 2. srpnja od 7 sati do srijede 6. srpnja do 5 sati ona će biti zatvorena za sav promet.

Obilazni pravac:
Bukovačka cesta - Petrova - Jordanovac - Maksimirska cesta i obratno.


PRIVREMENA REGULACIJE PROMETA

Aleja Bologne 4. 7. - 16. 8.

Zbog izvođenja radova na izgradnji magistralnog vodoopskrbnog cjevovoda na Aleji Bologne na dijelu od podvožnjaka Škorpikova do Ulice Prigornica od ponedjeljka 4. srpnja do utorka 16. kolovoza bit će zauzet dio kolnika dok će se promet odvijati po preostalom dijelu.

Vlaška ulica 1. 7. - 15. 7.

Zbog izvođenja radova na sanaciji tramvajske pruge u Vlaškoj ulici na dijelu od Petretićevog trga do Vončinine ulice od petka 1. srpnja do 15. srpnja od 19 do 5 sati bit će zauzet dio kolnika dok će se promet odvijati po preostalom dijelu.

Cijelo vrijeme odvijanja predmetnih radova bit će onemogućeno prometovanje po tramvajskoj pruzi (sjeverni prometni trak namijenjen kretanju vozila javnog prijevoza putnika i ostali motorni promet).

Heinzelova 20.6. - 11.7.

Zbog potrebe izvođenja radova rekonstrukcije Ulice kneza Branimira u Heinzelovoj ulici (sjeverozapadni dio raskrižja) od ponedjeljka 20. lipnja od 9 sati do ponedjeljka 11. srpnja do 20 sati zauzimat će se dio kolnika, a promet će se odvijati preostalim slobodnim dijelom.

Ulica kneza Branimira 23. 5. - 23. 7.

Zbog izvođenja radova izgradnje (rekonstrukcije) Ulica kneza Branimira na dijelu od Zavrtnice do Heinzelove ulice od ponedjeljka 23. svibnja od 5 sati do subote 23. srpnja do 20 sati bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravci:

Ulica kneza Branimira - Heinzelova - Ulica grada Vukovara - Radnička cesta - Zahorova - Zavrtnica - Ulica kneza Branimira i obratno
Ulica kneza Branimira - Heinzelova - Ulica grada Vukovara - Avenija M. Držića - Ulica kneza Branimira i obratno.


Trg Petra Petretića 6.7. - 14.7.

Zbog izvođenja radova na uređenju kolnika i nogostupa, trgom Petra Petretića, u vremenu od srijede 06. 07. 2016. godine od 08,00 sati do četvrtka 14. 07. 2016. godine do 20,00 sati, bit će onemogućeno prometovanje.

Obilazni pravci

iz smjera istok: Petrova – Kamaufova – Vlaška i dalje prema zapadu

iz smjera zapad: Vlaška – Kvaternikov trg – Domjanićeva – Petrova


O aktualnim radovima
na cestama možete se informirati i na službenim internetskim stranicama Zagrebačkih cesta, a popis ostalih privremenih regulacija prometa možete provjeriti na službenim internetskim stranicama Grada Zagreba



Karta radova Zagrebačke ceste
434517,432412,432100,425957