stravično

Ruski propagandist: 'Raketni udar na dječju bolnicu nije bio slučajan. Tamo su neljudi'

12.07.2024 u 11:19

Bionic
Reading

Ruski propagandist Andrej Perla objavio je u jednom ruskom mediju članak pod nazivom "Dječja bolnica u Kijevu nije slučajnost. Vrijeme je da to prepoznamo i prestanemo se bojati.

Ukrajinski savjetnik ministra unutarnjih poslova (2021.-2023.) i osnivač Instituta budućnosti komentirao je tvrdnju ruskog propagandista. On je podijelio nekoliko citata iz članka Andreja Perle te komentirao tvrdnje ruskog propagandista.

Perla: 'Naše rakete ne ubijaju ljude. Tamo su neljudi'

Neki citati iz članka i moje misli u nastavku.

  • "Moramo uzeti u obzir - jednostavno i zastrašujuće: na toj strani nema ljudi. Ni jedne osobe. Naše rakete ne ubijaju ljude. Tamo nema niti jedne osobe. Tamo su neljudi."
  • "Ako to ne prihvatimo kao datost, ako sebi ne zabranimo da ih smatramo ljudima, da ih sažaljevamo, spašavamo - sami ćemo oslabiti."
  • "Dakle - jednostavno i strašno, ali ne smijemo se pravdati za napad na dječju bolnicu. Moramo reći: hoćeš li da ovo prestane? Odustani. Kapituliraj. A onda ćemo te, možda, poštedjeti."
  • "Možda je vrijeme da se dogovorimo da nema civilnog stanovništva s te strane Dnjepra? I pretvorimo njihove gradove u 'Gazu' - s jednostavnim i jasnim ciljem da spasimo našu djecu od smrti."

Potom je Gereščenko prenio nekoliko vlastitih misli.

'Može li Zapad pokazati da Putin nije nezaustavljiv?'

"Jedino što Rusija razumije i prihvaća je moć. Kad osjeti slabost, postaje jači i vjeruje da se može izvući sa svime. Kao što sam već rekao, udar na dječju bolnicu bio je smišljen i smišljen ratni zločin. Bila je to poruka: Rusija je jača od NATO-a. Putin je u to uvjeren, a ovaj je tjedan to uvjerenje još više učvrstio.

Ukrajinske oružane snage stoje između globalnog poretka i globalnog kolapsa. Putin vjeruje da je nezaustavljiv. Može li mu Zapad dokazati da nije u pravu?", upitao se Gereščenko.