vera begić blečić

SDP-ovka koja je na Istarskom Ipsilonu usmrtila čovjeka dala ostavku

24.09.2018 u 17:07

Bionic
Reading

Pročelnica Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu grada Rijeke Vera Begić Blečić zatražila je sporazumni raskid radnog odnosa

Podsjetimo, ona je u kolovozu, vozeći u pijanom stanju i u pogrešnom smjeru, na Istarskom ipsilonu izazvala nesreću u kojoj je poginuo jedan čovjek.

Općinsko državno odvjetništvo u Puli donijelo je u petak, nakon ispitivanja Vere Begić Blečić osumnjičene da je u nedjelju pod utjecajem alkohola na Istarskom ipsiolonu prouročila prometnu nesreću u kojoj je poginuo 41-godišnji Umažanin, rješenje o njezinu jednomjesečnom istražnom zatvoru.

Vera Begić Blečić je pod utjecajem alkohola od 1,86 promila te vozeći u suprotnom smjeru na Istarskom ipsilonu prozročila prometnu nesreću u kojoj je poginuo 41-godišnji Umažanin, dok su njegova supruga i kćer prošli s lakšim tjelesnim ozljedama.

  • +6
Vera Begić Blečić Izvor: Cropix / Autor: CROPIX

Općinsko državno odvjetništvo u Puli priopćilo je da se Vera Begić Blečić tereti za kazneno djelo iz članka 227. stavak 1 i 4 Kaznenog zakona, za koje je predviđena kazna zatvora od tri do 12 godina.