NEIZVJESNI DVOBOJI

Splitu cijeli plijen, remi u Stanovima

01.09.2012 u 21:54

Bionic
Reading

U sjeni maksimirskog okršaja i Jadranskog derbija odigrane su još dvije utakmice sedmog kola MAXtv Prve lige. Split je svladao Inter 1:0, a Zadar i Istra 1961 su odigrali 1:1

U Stanovima je Istra 1961 ispustila četvrtu pobjedu u nizu. Puljani su već od sedme minute vodili golom Alena Pamića, bili bolji, promašili nekoliko dobrih prilika za povećanje vodstva, a nakon svega stigla je kazna.

Zadar je u sudačkoj nadoknadi preko Antonija Mršića stigao do boda. Domaćin je tako i dalje bez pobjede u ligi, ali barem nije izgubio, bio mu je to četvrti neodlučeni rezultat.

Što se tiče dvoboja u Parku Mladeži tu je bilo svega. Gotovo na početku dogodio se je prekid zbog nestanka struje, a nakon što je dvoboj nastavljen igrači obje momčadi borili su se i protiv kiše te natopljenog travnjaka.

Najvažniji trenutak dogodio se je u 54. minuti. Hrgović je dubinskom loptom pronašao Pehara koji je svladao Santinija za devetu pobjedu u nizu na domaćem terenu, a sada 'crveni' kod kuće za poraz ne znaju 12 utakmica. Posljednji put sva tri boda iz Parka mladeži odnio je Dinamo 18. studenoga 2011. godine.

Spomenimo kako je Inter od 60. minute imao igrača manje nakon što je isključen Herceg.