SPIKER NA PROSLAVI U MAKSIMIRU

'Te godine napustio nas je Ivan Pavao II i Severina je snimila pornić'

27.05.2013 u 13:03

Bionic
Reading

'Te 2006. godine napustio nas je Ivan Pavao II, a Severina je snimila pornić', dio je onoga što je rekao Zlatan Hrle, pjevač reperskog dvojca Soma Dolara u Maksimiru, na proslavi novog naslova Dinama. Međutim Hrle je promašio 'ceo fudbal', jer Ivan Pavao je umro 2005. godine, a Severina je svoj uradak snimila 2004. godine

Iako je dio medija prenio da je 'važne povijesne' činjenice iznio službeni spiker kluba Bruno Berger, to je bila netočna informacija. Podsjetnik na Severinin uradak iznio je Zlatan Hrle koji je, osim po pjesmama, ostao upamćen i kao gost stranica crnih kronika u novinama.

Naime 2005. godine automobilom se zabio u dječji vrtić u Šibeniku, a godinu dana kasnije u policiji je završio zbog studentice Korine H., djevojke s kojom se tada zabavljao, koja ga je prijavila jer joj je navodno prijetio objavom njihova zajedničkog kućnog pornouratka.

Hrle
je nakon utakmice u Maksimiru, u kojoj je Dinamo pobijedio Hajduk 3:1, želio posebno naglasiti dominaciju 'modrih' koja traje od 2006. godine pa je kazao:

'Te godine napustio nas je Ivan Pavao II, a Severina je snimila pornić. Tenisači su osvojili Davis kup, a Zoran Milanović, današnji premijer, bio je glasnogovornik SDP-a. Dinamo znači davno nije nikome popustio, već redom osvaja titulu za titulom.'