NA STAROJ KARLOVAČKOJ

Tri putnice teže ozlijeđene u sudaru dvaju autobusa ZET-a

14.01.2013 u 12:07

Bionic
Reading

U sudaru dvaju autobusa ZET-a jutros u zagrebačkom naselju Blato teže su ozlijeđene tri putnice, a 18 osoba je zadobilo lakše povrede, doznaje se u zagrebačkim bolnicama

Dvije putnice su zbog prijeloma rebara i koljena zadržane na liječenju u Kliničkoj bolnici 'Sveti Duh', dok je ostalih petero osoba zbrinutih u toj bolnici lakše ozlijeđeno pa će biti pušteni kućama, doznaje se od predstojnika Klinike za kirurgiju Žarka Rašića.

Od ravnateljice KBC 'Sestre milosrdnice' Vesne Šerić doznaje se da je u tu bolnicu, kojoj pripada i Klinika za traumatologiju u Draškovićevoj ulici, zbrinuto devetero lakše ozlijeđenih, uglavnom zbog trzajne ozljede vrata.

U Centar za hitnu medicinu KBC-a Zagreb primljeno je pet osoba, od kojih jedna žena s teškim ozljedama, a ostali s lakim.

Među ozlijeđenima nema djece.

Dva ZET-ova autobusa izravno su se sudarila u 6,13 sati. Uzrok nesreće još nije poznat, a promet starom karlovačkom cestom na dionici Lučko-Remetinec pušten je oko 11 sati.

Podsjetimo, u Zagrebu su se u četvrtak 10. siječnja u Maksimirskoj ulici sudarili tramvaji. Medicinska pomoć pružena je vozaču jednog tramvaja i još 18 putnika.