PRESICA NA POLJUDU

Vukušić i Lendrić obećali nove pogotke za Hajduk

27.09.2011 u 11:59

Bionic
Reading

Hajduk je u utorak na presici predstavio dvojicu napadača, prošlogodišnjeg najboljeg klupskog strijelca Antu Vukušića i mladu nadu, Ivana Lendrića, koji je prošle sezone bio najbolji strijelac u BiH

Obojica su u visokoj pobjedi nad Slaven Belupom postigli prvijence, Lendrić prvi prvenstveni gol u dresu Hajduka, a Vukušić prvi gol nakon mjesec i pol dana pauze zbog ozljede.

'Lijep je osjećaj zabiti gol za Hajduk, presretan sam i zato sam zahvalio treneru Balakovu koji je imao vjere u mene. Ako momčad bude dobro igrala, i ja ću nastojati zabijati', rekao je Lendrić, koji je na početku sezone imao ponudu iz Portugala, no odlučio je ostati na Poljudu i dokazati se:

'Puno lakše je igrati na Poljudu, sada igram u velikom klubu, za razliku od prošle sezone, više je znalaca oko mene i to mi daje dodatnu sigurnost.'

Ante Vukušić nastavio je ondje gdje je stao prije ozljede, vratio se lijepim golom, iako je uspio promašiti i jedanaesterac.

'Tako je to kad najviše želiš, onda i ne pogodiš, a kad ne razmišljaš o golu, onda on dođe. Prvi put sam dulje bio ozlijeđen i lijep je osjećaj vratiti se u momčad pogotovo kad je ovako dobra atmosfera u svlačionici', kaže Ante Vukušić koji želi odmah prigrabiti svoju poziciju prve špice 'bile' momčadi.

'Znam da se ove sezone od mene očekuje više golova i da će mi biti teže, ali ja sam spreman za to', zaključio je Vukušić.

U tjednu reprezentativne pauze Krasimir Balakov povest će preostale igrače u Bremen gdje će u četvrtak navečer u 18 sati odigrati prijateljsku utakmicu protiv Werdera.