nakon propucavanja

Zdravko Mamić nakon liječničke pomoći otputovao u Zagreb

22.08.2017 u 14:49

Bionic
Reading

Savjetnik Dinama Zdravko Mamić nakon ukazane liječničke pomoći u Domu zdravlja u Tomislavgradu prema vlastitoj je odluci u ranim poslijepodnevnim satima otputovao u Zagreb, potvrdio je u utorak ravnatelj tomislavgradskog Doma zdravlja Ivan Bagarić

Mamić je pogođen metkom u nogu nešto prije podneva u zaseoku Vidovićima, u mjestu Zidine pokraj Tomislavgrada, gdje je stigao kako bi sudjelovao na misi zadušnici za pokojnog oca. 

'Napad se dogodio odmah nakon što je izašao iz vozila. Osjetio je snažnu bol u predjelu noge, kao da ga je nešto opeklo', rekao je glasnogovornik MUP-a Hercegbosanske županije Ivica Vrdoljak.

'Mamić je vozilom naše hitne pomoći dovezen u Dom zdravlja s težom tjelesnom ozljedom, odnosno prostrijelnom ranom natkoljenice. Odmah smo ga zbrinuli, a nakon ukazane pomoći Mamić je odlučio svojim automobilom, koji ima vozača, otputovati u Zagreb', izjavio je Bagarić.

Po Bagarićevim riječima, Mamić je iz tomislavgradskog Doma zdravlja otputovao 'u stabilnom stanju'.

Odmah nakon incidenta na mjestu događaja raspoređeno je više policijskih ophodnji koje tragaju za počiniteljima te pripadnika MUP-a Hercegbosanske županije i tužiteljstva koji obavljaju očevid.

  • +37
Sva lica Zdravka Mamića Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL